Здравейте! Добре дошли в MultiPlayer Обади се на 0988 335 680

Информация за Доставка

Поръчките направени чрез платформата за електронна търговия multiplayer.bg се извършват с куриерска компания Еконт. Всяка поръчка направена до 16:00ч се изпраща на същия ден, и ще я получите на следвания работен ден. В случай че поръчката бъде направена след 16:00ч, същата се изпраща на следващия работен ден.

Цената за доставка е 3.00лв до всеки офис на Еконт в рамките на страната. Доставката до адрес е на стойност 5.00лв. Всяка поръчка се изпраща с опция преглед и тест, може да прегледате и пробвате продукта преди на го платите.

При допусната грешка от страна на потребителя, и се налага смяна на продукта, разходите за транспорт се поемат от потребителя. В случай че потребител иска да върне продукта, разходите за транспорт са за негова сметка.

В случай че бъде допусната грешка от страна на multiplayer.bg и е необходимо продукта да бъде подменен, разходите по транспорта са за сметка на Multiplayer.bg.

В случай че продукта бъде наранен и повреден по време на транспорта, той ще бъде заменен и разходите за транспорта са за сметка на Multiplayer.b

Желаем Ви приятно пазаруване
create-theme
home1-policy-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При стойност на поръчка над 100.00лв, доставката е безплатна.

home1-policy-2

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

Можете да върнете или замените продукт в рамките на 14 дне след закупуването му.

home1-policy-3

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Може да отворите и тествате всеки поръчан продукт преди да заплатите.

back to top